Rondleidingen

U kunt reserveren vanaf medio april 2022

Vleermuisbunker

In 2022 is het complex open op elke zaterdag in juni, juli en augustus en zijn er rondleidingen om 10:00, 13:00, 15:00 uur. Op de open bunkerdag (op 4 juni) is de Vleermuisbunker gesloten

Deze rondleidingen  kunt u, om zeker te zijn van deelname, boeken via de website van Staatsbosbeheer (boeken vleermuisbunker) waar u ook de tijd kiest.

Ook kunt u  zonder u vooraf aan te melden, naar de ingang komen. De gidsen zullen hun best doen om iedereen op de een rondleiding mee te nemen. Echter de mensen die geboekt hebben gaan zeker mee. De duur van de rondleiding is ongeveer 90 minuten.

Kosten: volwassenen € 7,50, kinderen tot 12 jaar:  € 3,50. Per ronde kunnen er ongeveer 15 personen mee.

Voor rondleidingen op andere dagen en tijdstippen en voor groepen, in het aangegeven seizoen, neemt u contact op met: Staatsbosbeheer Hollands Duin via

Vleermuisbunker, Wassenaar


Rijksdorp

In 2022 is het complex open op elke zaterdag van  mei tot en met november. De rondleiding is om 11:00. Ook kunt u in augustus en september op woensdagmiddag boeken de tijd is dan 14.00 uur.

De rondleidingen kunt u boeken via de website van Staatsbosbeheer (boeken Rijksdorp)  De duur van de rondleiding is ongeveer 90 minuten.

Kosten: volwassenen € 7,50, kinderen van 6 tot 12 jaar:  € 3,50. Per ronde kunnen er ongeveer 15 personen mee.  Zolang er nog maatregelen tegen de verspreiding van Corona van kracht zijn moeten de volwassenen in de bunkers mondkapjes dragen.

Voor rondleidingen op andere dagen en tijdstippen en voor groepen, neemt u contact op met: Staatsbosbeheer Hollands Duin via

Rijksdorp