Rondleidingen

U kunt weer reserveren !

Vleermuisbunker

In 2024 is het complex open op elke zaterdag in mei (Op zaterdag 25 mei is het open bunkerdag, u kunt Rijksdorp dan bezoeken, de Vleermuisbunker is dan gesloten) en juni, zijn er rondleidingen om 10:00 en 13:00 uur en in juli en augustus zijn er rondleidingen om 10:00, 12:00, 14:00 uur. 

Deze rondleidingen  kunt u, om zeker te zijn van deelname, boeken via de website van Staatsbosbeheer (boeken vleermuisbunker) waar u ook de tijd kiest.

Ook kunt u  zonder u vooraf aan te melden, naar de ingang komen. De gidsen zullen hun best doen om iedereen op de een rondleiding mee te nemen. Echter de mensen die geboekt hebben gaan zeker mee. De duur van de rondleiding is ongeveer 90 minuten.

Kosten: volwassenen € 10, kinderen tot 12 jaar:  € 6. Per ronde kunnen er ongeveer 15 personen mee.

Voor rondleidingen op andere dagen en tijdstippen en voor groepen, in het aangegeven seizoen, neemt u contact op met: Staatsbosbeheer Hollands Duin via

Vleermuisbunker, Wassenaar


Rijksdorp

In 2024 is het complex open op elke zaterdag van  juni tot en met oktober. De rondleiding is om 11:00. 

Op zaterdag 25 mei is het open bunkerdag, u kunt Rijksdorp dan bezoeken u krijgt dan een beperkte rondleiding. Reguliere rondleidingen zijn er op deze dag niet.

De rondleidingen kunt u boeken via de website van Staatsbosbeheer (boeken Rijksdorp)  De duur van de rondleiding is ongeveer 90 minuten.

Kosten: volwassenen € 10, kinderen van 6 tot 12 jaar:  € 6. Per ronde kunnen er ongeveer 15 personen mee.  

Voor rondleidingen op andere dagen en tijdstippen en voor groepen, neemt u contact op met: Staatsbosbeheer Hollands Duin via

Rijksdorp