Vleermuisbunker voorzien van een nieuwe, opklapbare, deksel op de Tobruk

Vleermuisbunker voorzien van een nieuwe, opklapbare, deksel op de Tobruk.

Na het afronden van de werkzaamheden voor de experience in 2019 bleef nog één belangrijke wens over. De Tobruk, naar de landzijde gericht, voor zien van een deksel. Deze deksel moet het mogelijk maken om vanuit de Tobruk naar buiten te kijken maar ook de Tobruk dusdanig af te sluiten dat deze vanuit buiten niet te openen is. Dankzij een subsidie van de Provincie Zuid Holland en de medewerking van Staatsbosbeheer is deze wens in juni 2020 gerealiseerd. Zie de bijgaande foto’s van Erik Rumpff. Helaas zal het voor dit seizoen bij deze foto’s moeten blijven. Vanwege de corona crisis zijn rondleidingen dit seizoen niet mogelijk.

Het plaatsen van de deksel

De deksel afgesloten

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *