Seizoen 2023 afgesloten

Het seizoen 2023 is afgesloten. Ook dit jaar hebben we zowel de Vleermuisbunker als Rijksdorp open kunnen stellen. Niet alleen op de gebruikelijke zaterdagen maar ook op een aantal woensdagmiddagen. Hoewel niet altijd uitverkocht hebben we dit seizoen toch bijna 1.700 bezoekers mogen ontvangen. De open bunker dag en open monumenten dag , dit jaar beiden in Rijksdorp, waren een groot succes. Veel bezoekers hebben een voorproefje gekregen door middel van een korte rondleiding. We zijn blij dat we veel van deze bezoekers terug hebben gezien voor een volledige rondleiding.

Ook dit jaar was de samenwerking met de gidsen en Staatsbosbeheer weer uitstekend. En wij verheugen ons al op het volgende seizoen. Ook de deelname aan de Erfgoedtafel Atlantikwall van de provincie Zuid Holland en het Platform Atlantikwall Zuid Holland is plezierig en leerzaam.

Voor boekingen kunt u vanaf medio april 2024 weer terecht op:  https://www.bunkersinwassenaar.nl/openingstijden/ of https://www.staatsbosbeheer.nl/uit-in-de-natuur/de-vleermuisbunker-bij-wassenaar voor de Vleermuisbunker en https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/hollands-duin/ontdek-de-bunkers-van-rijksdorp voor Rijksdorp. Graag tot ziens!

Of wij de extra rondleidingen kunnen handhaven is afhankelijk van nieuwe gidsen. Wij roepen dan ook mensen (natuurlijk vrouwen en mannen) op om zich te melden. Heb je belangstelling voor geschiedenis van de, 2e wereldoorlog en de koude oorlog, of wil je deze leren, neem dan contact met ons op. De hoeveelheid tijd die je er in moet steken bepaal jezelf.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *