Bestuurswisseling bij de stichting

Helaas heeft Peter Sluimer na drie jaren zijn lidmaatschap van de stichting opgezegd. Het bestuur dankt Peter voor zijn inzet. Hij heeft zijn lidmaatschap op geheel eigen wijze ingevuld en bijgedragen tot de vele levendige discussies in de bestuursvergaderingen. Door zijn inbreng is de komende verandering van de stichting mede vormgegeven. Gelukkig blijft Peter wel rondleidingen verzorgen in Rijksdorp.

Waar een bestuurslid vertrekt komt, gelukkig, ook weer een nieuwe. Cor Slotboom is toegetreden tot het bestuur. Cor is al een aantal jaren gids in de Vleermuisbunker. Wij heten hem van harte welkom in het bestuur en verheugen ons op een vruchtbare samenwerking.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *