Vleermuisbunker bezocht door directeuren van Staatsbosbeheer en Dunea

Vleermuisbunker op 5 juni bezocht door directeuren van Staatsbosbeheer en Dunea.

De heren Wim Drossaert (directeur Dunea) en Sylvo Thijsen (directeur Staatsbosbeheer) hebben samen met  onder andere Nick De Snoo (provinciehoofd Staatsbosbeheer Zuid-Holland) en Ad de Waal-Malefijt (divisiemanager Duin & Water bij Dunea)  de resultaten  van de experience welke  in  de  afgelopen  maanden  in de  Vleermuisbunker  zijn aangebracht bekeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De experience is betaald van giften van Dunea, Staatbosbeheer en, via de stichting, giften van Het Prins Bernard Cultuurfonds, Fonds1818, Van der Mandela stichting en de Juriaanse Stichting. Hoewel nog niet geheel voltooid was het enthousiasme onder de bezoekers voor de toevoegingen groot.

De Rondleidingen en toelichting werden verzorgd door Erik Rumpff (senior projectleider Staatsbosbeheer),Mark Kras (boswachter publiek) en  Kees Neisingh, Ruud Ruis en Joop Krassenburg  (resp: secretaris, voorzitter en penningmeester van de  Stichting Vleermuisbunker in Wassenaar). Foto’s: Joop Krassenburg

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *