Open bunkerdag gezellig druk

 

Op zaterdag 25 mei hebben wij weer mee gedaan met de open bunkerdag . De vleermuisbunker is de hele dag open geweest en we hebben ongeveer 250 bezoekers de verkorte rondleiding kunnen geven. We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen en meerdere bezoekers hebben aangegeven nog eens terug te komen voor de volledige rondleiding.

De komende maanden is de bunker op zaterdagen weer geopend we hebben reeds vele boekingen ontvangen. Natuurlijk is de bunker ook zonder reservering te bezoeken maar dan is vol is vol . Boeken voor dit seizoen  en voor meer info kunt u terecht op deze pagina: rondleidingen

Rijksdorp, gaat dit seizoen weer open. Waarschijnlijk per half juni. Raadpleeg hiervoor deze pagina regelmatig.

 

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *