Seizoen voor de vleermuisbunker weer afgesloten, Rijksdorp nog één maand open

Seizoen voor de vleermuisbunker weer afgesloten. Het seizoen van 2019 is voor de vleermuisbunker gesloten. Afgelopen zaterdag was de laatste mogelijkheid om de vleermuisbunker te bezoeken.

Hiervan hebben vele mensen gebruik gemaakt. Het aantal bezoekers van dit seizoen zal later gepubliceerd worden maar ik kan alvast zeggen dat het erg goed gegaan is. De toevoegingen aan de experience, zoals de handbeamers en de grote beamers zijn bij het publiek in de smaak gevallen. Ook de extra geplaatste borden zijn bijzonder welkom. Het is dan ook op zijn plaats om de sponsors: Dunea, Staatbosbeheer en, via de stichting vleermuisbunker Wassenaar, giften van Het Prins Bernard Cultuurfonds, Fonds1818, Van der Mandela stichting en de Juriaanse Stichting te bedanken voor hun bijdrage.

Er staan nog werkzaamheden op de lijst onder andere het afsluiten van de de Tobruk, zodanig dat deze ook open kan, is een wens die waarschijnlijk dit jaar nog in vervulling zal gaan.

Rijksdorp nog één maand open. U kunt Rijksdorp in deze maand nog bezoeken maar het aantal plaatsen is nog maar beperkt. Voor info over de excursies kijk op: rondleidingen

Op zaterdag 14 september is Rijksdorp in het kader van open monumenten dag gratis te bezoeken. U krijgt dan echter een verkorte rondleiding van onze gidsen.

 

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *