Het seizoen 2019 is afgelopen.

Het seizoen 2019 is afgelopen. Er zijn al veel van de geplande werkzaamheden gedaan!

Bezoekersaantallen: Het aantal bezoekers voor dit seizoen zijn (exclusief de bezoekers op open Bunkerdag en open Monumentendag)  Zijn voor Rijksdorp (in 2017 nog gesloten) weer ruimschoots op het niveau van eerdere seizoenen uitgekomen. Voor de Vleermuisbunker is het hoge aantal bezoekers van 2017 opnieuw gehaald. Wij danken de gidsen voor hun vele inspanningen en enthousiasme.

Vleermuisbunker:  Na het afronden van de werkzaamheden in 2018 en 2019  zal er een uitzichtkoepel op de Tobruk geplaatst gaan worden, en zal de voorlichting over de vleermuizen worden uitgebreid. Mede hiervoor is er subsidie verkregen van: Van der Mandala Stichting en de J.E Jurriaanse stichting. Het streven is deze zaken nog dit jaar af te ronden.

Rijksdorp: Is op 1 juli weer open gegaan. Het asbest is verwijdert en er is begonnen met het opknappen. Inmiddels zijn de werkzaamheden aan de elektrische installatie afgerond. De aannemer is begonnen met de herstelwerkzaamheden van de muren. De komende maanden zullen deze werkzaamheden, met de nodige voorzichtigheid in verband met de aanwezige vleermuizen, verder gaan. Het streven is deze werkzaamheden voor het einde van dit jaar af te ronden.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *