Seizoen 2021 afgesloten met een record aantal bezoekers voor Rijksdorp!

Ondanks de Corona hebben we het afgelopen seizoen meer dan 500 bezoekers op Rijksdorp mogen rondleiden. Het niet doorgaan van van de open Bunkerdag en de open Monumentendag hebben geen invloed gehad op het bezoekers aantal. Door het aantal excursies op Rijksdorp te verhogen en het seizoen te verlengen tot november is dit aantal gehaald. Ook de rondleidingen op woensdagmiddag waren steeds volgeboekt. Deze extra rondleidingen hebben we kunnen doen met hulp van de gidsen van de, helaas gesloten, Vleermuisbunker.

Voor volgend seizoen staan natuurlijk de opstelling van beide complexen weer op het programma. Of wij dan de extra rondleidingen kunnen handhaven is afhankelijk van nieuwe gidsen. Wij roepen dan ook mensen (natuurlijk vrouwen en mannen) op om zich te melden. Heb je belangstelling voor geschiedenis van de, 2e wereldoorlog en de koude oorlog, of wil je deze leren, neem dan contact met ons op. De hoeveelheid tijd die je er in moet steken bepaal jezelf.

Natuurlijk is het Corona gevaar nog niet geweken maar voor nu gaan we ervan uit dat de beide complexen in mei/juni weer open kunnen. Raadpleeg regelmatig deze website.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *